Rreth nesh

Freyssinet Maqedoni e Veriut është degë e grupacionit Freysinet në Maqedoni, por njëkohësisht e përfshin edhe Shqipërinë dhe Kosovën.

E themeluar në vitin 2001 si përfaqësi përgjegjëse për aktivitetet komerciale në teritorin e gjithë rajonit Balkanik me emrin Freyssinet Balkan...

Freyssinet 2016 Portofol

Lexoni më shumë rreth nesh

Referencat

2023 - Në punim

Ura në lumin Vardari në Blv. Lubjanë më shumë


2022 - 2023

Ndërtimi i rrugës shtetërore A2, pjesa Çatall-Rankovcë, në nivel të autostradës më shumë


2022 - Në punim

Ndërtimi i seksionit rrugor, Farish - Drenovë, si pjesë e drejtimit rrugor Korridori 10, Gradsko - Prilep më shumë

Referenca të tjera